Cum se fac bani pe net




Metoda garantata si probata de mine!
Unul din putinele site-uri serioase de pe piata romanesca. Mai ales in ziua de azi, cind toata lumea e pornita pe tepe si pacaleli.
Propriu zis, banii sint oferiti sub forma de voucher reducere la eMAG. Puteti folosi acest voucher pentru a achizitiona un produs cu exact acea valoare, iar in luna martie transportul este gratuit.

Site-ul se numeste MyExpert iar adresa este aceasta.
Sistemul este simplu: unii utilizatori pun intrebari, valorind un anumit numar de puncte; alti utilizatori raspund la aceste intrebari si cistiga punctele respective.
Cincizeci de puncte valoreaza 5 lei si puteti sa revendicati un voucher dupa ce ati atins pragul de 1000 de puncte, deci valoarea minima a voucherului este de 100 de lei.

Pentru a putea lansa intrebari sau a raspunde, trebuie sa va faceti cont, operatiune complet gratuita.

Dupa inscriere, beneficiati de 100 de puncte cu care puteti sa puneti intrebari. O intrebare are valoarea de 5, 10, 15, 25 sau 50 de puncte. Deci puteti pune intre 2 si 20 de intrebari.
Raspunsurile sint gratuite, puteti sa postati oricite raspunsuri doriti. Nu exagerati, nu are rost sa raspundeti aiurea, doar de dragul de a raspunde.
Pentru a lansa o intrebare, alegeti domeniul potrivit si completati formularul din partea de sus. Puteti sa bifati optiunea Doresc notificari in email in cazul adaugarii de intrebari in acest domeniu, pentru a primi automat un email cind cineva pune un raspuns la intrebarea dvs.

Dupa ceva timp (citeva minute/ore/zile), alti utilizatori incep sa lanseze raspunsuri la intrebarile dvs. In acel moment, puteti sa alegeti cel mai bun raspuns si sa-i acordati punctele, prin accesarea optiunii Acorda punctele acestui utilizator, aflata linga raspunsul respectiv.
De asemenea, administratorii site-ului analizeaza periodic raspunsurile si acorda ei punctele unui utilizator, daca acest lucru nu a fost deja realizat de catre cel care a lansat intrebarea respectiva.
In momentul in care ati atins cel putin 1000 de puncte, puteti sa cereti un voucher de reducere, prin formular de contact de pe site.

In 1-2 zile veti primi prin mail codul voucherului de reducere si-l puteti folosi pentru a lansa o comanda pe site-ul eMAG.
Eu mi-am achizitionat un HDD Intel SSD 40GB X25-V, pret original 459,00 RON si am platit doar 88 de lei, beneficiind de un voucher de 371 de lei.


12 comments:

Lenjerie Intima spunea...

Se poate aduna un punctaj cu care sa poti cumpara un produs in intregime? Adica daca un monitor de exemplu costa 400 RON pot cumpara cu un asemenea cutpon monitorul fara sa mai dau nici-un ban (adica sa platesc doar livrarea). Si apropo in cat timp ai acumulat tu 371 lei?

queensoft spunea...

Da, exact. Poti sa ai cupon de reducere egal cu valoarea produsului. Sau, ma rog, ceva gen 1-2 lei diferenta, in caz ca apare vreo problema.
Transportul cred ca este undeva in jur de 15-20 de lei, prin curier.
Nici nu mai stiu exact cind mi-am facut cont, undeva prin ianuarie.
Dupa o perioada de 2-3 saptamini de cind ai dat un raspuns, poti sa rogi administratorul sa verifice el intrebarile respective si sa acorde punctele. Chiar daca nu iti da pentru toate raspunsurile, se aduna foarte bine puncte in acest fel.

adylyk spunea...

adica si daca raspunzi la intrbari iti dau puncte?

queensoft spunea...

Da, raspunzi la intrebari si primesti puncte.
Poate sa-ti dea punctele cel care a pus intrebarea sau administratorul, care analizeaza raspunsurile cam dupa 2 saptamini.
Nu primesti intotdeauna punctele. Poate usrul respectiv, care a pus intrebarea, sau administratorul, considera ca nu este cazul sa acorde punctele.

Adrian spunea...

Multumim pentru articol!
O singura completare am, mai nou exista sistemul de "cerere plata" in momentul in care esti inregistrat, precum si istoric plati. Adica am simplificat sistemul de plati.

Anonim spunea...

daca voucherele sunt de 100 lei tu cum ai platit cei 373 cu voucher?73?

queensoft spunea...

Ia mai citeste odata: "valoarea minima a voucherului este de 100 de lei".
Minima! Adica nu exista voucher mai mic de 100 de lei. Exista vouchere de cel putin 100 si mai mari!
Valoarea voucherului este egala cu valoarea punctelor, in momentul in care cereti plata, impartita la 10.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
queensoft spunea...

Felicitarile mele, anonimule.
Porcarie mai mare nu exista.
Oh, ba da, "scrisoarea nigeriana" e mai jeg decit ce ziceai tu acolo!

Daniel spunea...

vad ca inca esti primul la "top expert", felicitari. ai reusit sa mai faci comanda la ceva de pe emag?

queensoft spunea...

Mersi pentru apreciere.
Da, am dat 3 comenzi pina acum: hard SSD, uscator de par, cintar, boxe ieftine, mouse Logitech LX8 Cordless Laser, tastatura A4Tech KX-6MU, card reader.

Paul spunea...

foarte bun articolul si o metoda inedita de facut bani. o sa te recomand si eu :)