Concurs vouchere reducere - update




Pina acum aveam zeci de comentarii spam, la articole aiurea, acum, cind e vorba de concurs, reduceri, gratis... nimeni.
De aceea, va ofer mai jos voucherele, sa le folositi cu incredere !


- eMAG.ro- Cod Card Cadou: 2188-6202-6249-3037 - Introdu codul de mai sus in cosul de cumparaturi cand plasezi o comanda si vei primi pe loc reducerea de 50 lei. Cardul cadou este valabil pana la 31 ianuarie 2012, pentru orice categorie de produse si o valoare a comenzii de minim 1499 lei.

- Originals.ro - Cod: RG5XW67JB8 - introdu codul cuponului cand trimiti comanda si ai scapat cu 20 lei mai ieftin. Acest cadou poate fi folosit la o comanda minima de 99 lei si implica abonarea la newsletter timp de 30 zile minim.
- Originals.ro - Cod: ORG-GIFT40 - voucher in valoare de 40 lei valabil la produsele de aici. Valabil pana Vineri, 13.01.2012 inclusiv la comenzi peste 199 lei.
- www.clickshop.ro - Cupon de reducere: 8ZZDRNEPW2 - Introduceti codul in campul "Utilizeaza cuponul de discount" care apare imediat ce produsul este introdus in cos si dati click pe butonul pentru a beneficia de discountul de 30 RON. Voucher-ul este valabil pentru comenzi in valoare minima de 200 lei.
- www.perfectdiva.ro - YIdCUOiA. Pentru a-l folosi, intra pe http://www.perfectdiva.ro/, alege produsele dorite si, in cosul de cumparaturi, introduceti codul voucher in casuta speciala pentru obtinerea discountului.

Citeste continuarea...

Unique Skins - pimp your phone - update



Dupa cum va prezentam intr-un articol mai vechi, site-ul Unique Skins ofera skin-uri (aptibilde) pentru telefoanemobile.
Din pacate, sistemul de afiliere oferit de ei a fost o dezamagire totala. Nu mi-au raspuns la mail-uri, nu am primit nici un skin gratuit, nu stiu nimic concret.
Din fericire, am dat comanda de un skin, am beneficiat de o reducere promotionala, am primit skinul si este OK.

Am reusit sa lipesc destul de usor skinul, se potriveste perfect pe telefon.
Pretul unui skin pentru telefonulmobil este de $6.99, iar transportul este $3.70, deci un skin complet personalizat cu pozele proprii este $10.69.

Din cind in cind, site-ul ofera diverse promotii. Eu am beneficiat de o reducere de 20$ pentru prima comanda, deci am platit doar $8.55.



Citeste continuarea...

Flytouch 3 - SuperPad - episodul 11 - La multi ani !!!


LA MULTI ANI 2012 !

Citeste continuarea...