Asociatia Dai o sansa - Spectacol Ziua Internationala Sindrom Down - 21 martie 2012


Citeva imagini si un scurt video de la spectacolul organizat de Asociatia Dai o sansa - Centrul de zi Sf. Teodor cu ocazia Zilei International a Sindromului Down.

Citeste continuarea...

Asociatia Dai o sansa - Spectacol 8 martie 2014


Spectacol oferit cu ocazia Zilei Internationale a Femeii - 8 martie 2014 - de catre copii Asociatiei Dai o sansa.
Aveti mai jos citeva imagini si un scurt clip video.

Citeste continuarea...

Castiga o tableta Samsung Galaxy Tab 3 oferita de PDC


Siteul PDC - Permis de Conducere ofera o excelenta tableta Samsung Galaxy Tab 3.
Concursul este foarte simplu: trebuie sa scrieti pe site-ul propriu un articol de de minim 250 cuvinte, cu una din urmatoarele teme:permisul de conducere,chestionare auto sau scoala de soferi.
Avind in vedere ca acest articol este despre site-ul PDC - Permis de Conducere este evident faptul ca tema articolului este scoala de soferi, ba chiar as putea spune ca se refera si la permis de conducere sau chiar la chestionare auto.
PDC - Permis de Conducere ofera absolut tot ce aveti nevoie pentru a obtine permisul de conducere cit mai usor si cit mai rapid: chestionare auto, stiri de actualitate despre cele mai noi schimbari ale legislatiei, ssfaturi utile despre examenul auto si perioada de pregatire pentru acesta, chiar si scurte clipuri video amuzante pentru descretirea fruntii.
Cit despre premiu, numai cuvinte de lauda: functioneaza in retele GSM 2G, 3G si 4G (deci aveti acces Internet cu viteza maxima oriunde v-ati afla), are un ecran de 7 sau 8 inch (in functie de model), memorie RAM 1 sau 1.5 Gb (in functie de model), stocare interna 8/16/32 Gb (in functie de model), procesor Dual-core la 1.2 sau 1.5 GHz (in functie de model), toate celelalte caracteristici specifice unei tablete performante (doua camere foto/video, conexiune wireless, receptor GPS, slot pentru card microSD, Android 4), plus unele optiuni mai speciale (de exemplu: portul infrarosu).
Avind in vedere ca am depasit si 250 de cuvinte, am indeplinit toate conditiile necesare pentru participarea la concurs.
Mai ramine doar sa ma inscriu si sa sper la marele premiu.

Citeste continuarea...