Teodor si Teodora la Dansez pentru tineLa editia din 29 octombrie a emisiunii Dansez pentru tine au participat Teodor Tanase si Teodora Vislan.16 comments:

Filme Noi spunea...

au dansat frumos

Boiler spunea...

Au dansat foarte frumos. Mi-ar place sa revad emisiunea.

roxana spunea...

Mi-au placut de ei foarte mult

Marius spunea...

Nu prea mai am incredere in "Dansez pentru tine" dupa cate am vazut si auzit.Ei practic ce fac: castiga bani de pe urma viselor unor amarati si rasplatesc unul din ei cu o suma echivalenta cu cea ceruta si primita de Botezatu in editia trecuta, iar restul primesc niste banuti

Boilere electrice spunea...

Nu-mi place deloc emisiunea asta acum...nu mai e ce era inainte...cand chiar vedeai niste dansuri frumoase.Din toate editiile cel mai mult mi-a placut elena gheorghe cu partenerul ei pe valsul acela :X

aloe vera spunea...

au dansat chiar foarte frumos

jocuri winx spunea...

mai rar gasesti asa oameni. Sper sa se iubeasca la fel pana al sfarsit...

Cosuri de fum spunea...

Au dansat frumos in emisiune.S-au gasit unul pe celalalt si formeaza un cuplu frumos. Frumos din partea emisiunii ca au primit un suport financiar.

Centrala termica electrica spunea...

Dansez pentru tine este o emisiune de divertisment si trebuie luata ca atare.Cei doi au dansat foarte frumos ca si ceilalti.Este o emisiune la care ma uit cu placere.

sejur spunea...

Imi place sa ma uit la Dansez pt tine, pt ca imi place sa vad oameni frumosi, care danseaza frumos. Stiu pe cineva care a participat si chiar daca n-au fost toate cum i s-a promis la inceput, a fost ajutat sa-si indeplineasca visul pt care s-a inscris.

filmare nunta hd spunea...

sunt de admirat. avem multe de invatat de la ei.

creare site spunea...

Important e ca "Dansez pentru tine" promoveaza speranta. Atata timp cat oamenii mai cred, totul este posibil

Pompe submersibile spunea...

Dansez pentru tine rezolva o problema si ii mai ajuta pe ceilalti.Cu cat mai multe editii cu atat mai multi oameni ajutati!

jocuri actiune spunea...

Important e ca "Dansez pentru tine" promoveaza speranta. Atata timp cat oamenii mai cred, totul este posibil

Jocuri spunea...

Imi place foarte mult emisiunea "Dansez pentru tine". Participa persoane care chiar stiu sa danseze foarte bine. Dansul celor doi a fost foarte frumos.

horoscopul spunea...

printre cele mai urmarite emisiuni ... chiar au fost buni Teo and Teo