Avantajele calculatoarelor second hand!Calculatoarele second hand sunt la mare cautare in prezent mai ales ca piata este plina de astfel de echipamente. Un calculator sh se poate cumpara cu sume modice de cateva sute de lei iar ca exemplu putem da un calculator sh cu procesor core2duo si 4gb memorie ram, ce poate fi achizitionat cu o suma aproximativa de 300 de lei! Bineinteles, aveti nevoie si de un monitor, un mouse si o tastatura insa toate acestea le puteti achizitiona cu o suma de pana in 100 de lei, asta daca alegeti un monitor second hand si nu unul noi care ar costa 200-300 de lei.

Puteti cauta magazine online ce comercializeaza calculatoare second hand si au oferte ce includ tastatura si mouse la achizitia oricarui calculator sau la achizitia unui pc mai mare de o anumita suma.

De regula, firmele care comercializeaza calculatoare second au in stoc si monitoare sh astfel ca puteti sa faceti cumparaturile din acelasi loc si poate mai obtineti o reducere.

De ce sunt ieftine calculatoarele second hand?
Calculatoarele sh sunt ieftine in primul rand pentru ca sunt produse la mana a doua care au mai fost deja folosite. Un alt factor care micsoreaza considerabil preturile este tehnologia inovatoare in continua expansiune fapt care face tehnologiile mai vechi sa fie mai ieftine.

Daca ma pacalesc?
Daca alegeti sa cumparati de la firme si nu de la persoane fizice, sunt sanse foarte mici sa va pacaliti. Verificati politica de retur a firmei respective inainte de a comanda si asigurati-va ca au o politica de retur corecta. Mai mult de atat, orice pc second hand va veni insotit de un certificat de garantie asa ca orice s-ar intampla cu un calculator sh cumparat de la o firma, fie se va repara fie produsul va fi inlocuit daca este neconform. Dar sansele sa se intample astfel de situatii sunt mici mai ales ca produsele sh sunt atent testate inainte de a fi puse la vanzare si oricum dumneavoastra sunteti acoperit de politica de retur si de certificatul de garantie!