Concurs




Dupa cum va spuneam, sint extrem de ocupat zilele astea.
Dar timp pentru ceva premii se gaseste intotdeauna.
Asa ca astazi este rindul eMAG, mai precis lansarea serviciului ExtraGarantie de Retur de la eMAG.

Pagina concursului este aceasta.
Din pacate, nu am reusit sa aflu ce este ExtraGarantia de Retur, pentru ca nu functioneaza linkul: http://info.emag.ro/Extra_Garantia_de_Retur
Mai studiez putin problema si reusesc sa aflu ca "Serviciul ExtraGarantia de Retur este valabil doar pentru produsele care au fost achizitionate de la Dante International si nu au trecut mai mult de 30 zile de la livrarea acestora." OK, sper ca aceste cuvinte inseamna ceva pentru o persoana care si cumpara de la eMAG.
Ceva mai jos zaresc o superba greseala: "Inainte de completarea formularului, va rugam sa va asigurati ca produsul sau produsele pe care doriti sa le returnati, se incadreaza in conditiile de retur, conform regulamentului de aici" - ce cauta virgula aia acolo ??
Dar sa revenim la oile noastre. Mai citim regulamentul, mai numaram caracterele, rezultatul partial este 1025, ne incadram in regulament.
Asa ca, scurt pe doi, voi incheia: Cu acest articol particip la concursul Un Sony Vaio pentru cel ce duce vestea buna! Numarul meu norocos este 254742