JDownloader - actualizare




Tutorialul de astazi este o actualizare penru programul JDownloader, deoarece este schimbata interfata la aceste versiuni noi ale aplicatiei.
Tutorialul original, impreuna cu explicatiile pentru configurarea conexiunii la Internet si programul de reconectare se gasesc aici.

Urmariti prima parte a acestui tutorial pentru a configura conexiunea la net, pentru a descarca si instala JDownloader si Reconn (programul pentru reconectare).
Interfata actualizata a programului este explicata in imaginile de mai jos.
Optiunea de reconectare este aici: Settings > Modules > Reconnection > External, apasati butonul Select si selectati programul de reconectare Reconn.exe.
Apoi adaugati cei doi parametri necesari programului: intirziere operatiune (in milisecunde, peste 2000-2500) si numele conexiunii (de exemplu, RDS).

Pentru a functiona corect reconectarea, trebuie ca butonul de reconectare automata sa fie bifata (este marcat cu rosu in imagine).
De asemenea, puteti sa reconectati manual, folosind butonul marcat cu verde.

Pentru a adauga linkuri de download in program (in cazul in care nu sint citite automat din clipboard), accesati categoria Linkgrabber, apoi apasati butonul Add links.
In fereastra nou aparuta copiati adresele (paste) si apasati butonul Parse URL(s).

In citeva secunde, programul verifica fisierele. Daca sint toate valide (online), puteti apasa butonul Continue with all si va incepe descarcarea fisierelor.

4 comments:

Jim spunea...

mda.. am crezut si eu ca am descoperit america cand am dat peste jdownloader, numai ca aparent nu mai merge, poate ca a mers odata demult... si oricum, daca ai ip fix nu rezolvi nimic...

queensoft spunea...

La mine inca mai merge, l-am folosit chiar ieri.
Tutorialul este facut clar pentru IP dinamic RDS.
Dar chiar si cu IP fix s epoate rezolva, prin folosirea de proxy. Mai complicat, dar se poate.

Unknown spunea...

am instalat si eu jdownloader, am pus reconn.exe in jdownloader din program files. am facut toate setarile pentru versiunea actualizata de jdownloader. la reconectare imi apare failed. am conexiune clicknet, cu modem speedtouch 516 la care am setat bridge si am facut conexiune PPPOE. setarile le aveam identice cu cele din tutorial si conectarea automata in startup, la pornirea XP-ului. Unde am gresit de nu merge si mi se lungesc urechile de asteptare?

queensoft spunea...

Programul reconn nu genereaza erori.
Deci eroarea este de la conexiune/modem.
Resetul modemului dureaza 1-2 minute.
Programul trece mult mai repede peste re/re-donectare.
Incearca cu unul din aceste scripturi