Concurs Poker Blogging




Stiu ca n-am mai scris demult, iarasi bag scuza aia cu "n-am timp". Vin sarbatorile de iarna, trebuie sa avem bani de cadouri.
Apropo de bani si cadouri, o posibilitate destul de buna si facila de a face bani online este jocul de poker.
In continuare, voi face o scurta prezentare a site-ului românesc de poker online 45Bet.

Prima impresie la incarcarea site-ului este una foarte buna. Timpul de incarcare este foarte scurt, iar grafica da impresia de lux si design priceput.
In home page sint prezente cele mai interesante informatii despre site si jocul de poker.
Puteti sa va creati foarte repede un cont nou si sa incepeti sa jucati imediat.

O optiune foarte folositoare este aceea de a descarca un program separat sau de a juca direct in browser, fara nici un alt program instalat suplimentar.
In acest moment sint oferite patru promotii foarte interesante, cu premii de €20.000 si €30.000, recompense generoase prin programul de loialitate VIP si €500 Bonus pentru prima depunere in contul 45Bet.

Puteti sa jucati partide de poker gratuite (FunMoney) sau pe bani reali.

Exista o multime de turnee, cu premii foarte atractive. În prima duminică a fiecărei luni se desfasoara un turneu cu premii de 100.000€ garantat. De asemenea, sint si turnee saptămânale și lunare cu premii garantate de €1.000 - €10.000.
Site-ul are si o sectiune foarte detaliata cu lectii de poker si termenii de specialitate folositi in cadrul acestui interesant joc online.
Sint prezentate atit notiunile de baza, cit si cele avansate, specifice tuturor versiunilor de poker ce se pot juca pe site, precum si explicatii detaliate ale multor termeni de specialitate.

12 comments:

Atmos spunea...

Intr-adevar pentru sarbatori ne trebuiesc bani!Sper sa avem noroc la poker!

Centrale Viessmann spunea...

Pentru cei care sunt pasionati de acest joc este o sansa buna, le doresc succes. Toata lumea are nevoie de bani de sarbatori.

produse aloe vera spunea...

sigur vom avea nevoie de bani

Creare Site spunea...

Nu pot sa nu remarc grafica impecabila a site-ului, lipsa reclamelor inutile si automat timpul de incarcare rapid.

Cat despre facilitati: posibilitatea de a juca in browser, continut atat in limba romana cat si engleza, tutoriale de poker, acestea inlesnesc participarea unui target variat de vizitatori (acelora dintre noi mai comozi, acelora dintre noi care nu stim limba engleza ca pe limba materna, acelora dintre noi care nu suntem experti in arta pokerului).

Atragerea de noi "clienti" prin oferirea bonusului de 500Euro si fidelizarea acestora prin turnee cu premii fabuloase, sunt strategii care vor atrage foarte multi useri.

Ati gasit ceva de reprosat? Ca eu unul, NU!

incaltaminte online spunea...

Mie mi se pare logic sa aiba un sistem bine pus la punct , pentru a da incredere celor care intra prima data pe site, si pentru ai atrage ca si clienti pe lunga duranta. Acum sunt si jocuri virtuale care te specializeaza pentru cele reale.

firma contabilitate spunea...

Oho ....si inca ce bani ...merita incercat !

dvr spunea...

E de apreciat si optiunea de a juca cu FunMoney, pentru a te specializa, si pe urma sa incepei sa castigi bani adevarati.

Filme Noi spunea...

poker joc de un an si va spun ca e foarte buna platforma de la bet clic dar mai buna cea de la pokerstars

jocuri cu roboti spunea...

Parca tot Pokerstars sunt mai ok dar am sa incerc sa joc si pe 45bet.com

Retete Culinare spunea...

Eu joc pe fulltilt, dar cei de la 45bet au optiunea de a juca in browser, ceea ce e super misto in unele cazuri, cand nu poti downloada sau instala software pe "masina" pe care lucrezi.

invizibil spunea...

Pokerul in Romania.. interzis sau nu ???

Andreea spunea...

Eu nu stiu sa joc poker. Am o prietena este pasionata de poker si in fiecare week-end are program. :-D