Un nou blog marca Queen Soft

Cum se dezactiveaza Facebook Timeline




Dupa cum va spuneam si in articolul anterior, Timeline sau Cronologie este noua interfata Facebook.
Ca la orice schimbare majora, foarte multi utilizatori sint nemultumiti de aceasta noua infatisare a site-ului.
Exista o modalitate destul de simpla pentru dezactivarea Timeline.

Atentie, totusi, inainte de a incepe modificarea cititi citeva sfaturi:
- Timeline / Cronologia este dezactivat doar pe calculatorul vostru. Oricine altcineva, pe alte calculatoare, va vedea interfata Timeline atunci cind va viziteaza profilul.
- pe calculatorul unde va fi instalat pluginul pentru dezactivare, toate profilele de Facebook vor avea Timeline dezactivat. Deci, chiar daca unii din prietenii vostrii au activat Cronologia, cind intrati pe profilul lor va aparea vechea interfata.
- se poate dezactiva doar daca folositi unul din aceste browsere: Firefox, Chrome sau Internet Explorer.

Pagina oficiala a acestui plugin este aceasta.
Mergeti putin mai jos in pagina si alegeti browserul folosit.
Daca pagina a detectat corect browserul, simbolula cestuia pilpiie.

In functie de browserul folosit si optiunile acestuia, va apare o fereastra de instalare, deschidere sau salvare - sau diverse alte avertizari.


Timeline activat

Timeline dezactivat