IObit SmartDefrag - cel mai bun program de defragmentare






Va prezint astazi IObit SmartDefrag - cel mai bun program de defragmentare, conform site-ului Major Geeks.
Puteti sa gasiti aici toata seria de tutoriale despre defragmentare.


Pagina oficiala a programului gratuit de defragmentare IObit SmartDefrag este aceasta.
Puteti sa descarcati programul de aici, accesind linkurile Download@MajorGeeks, sau direct de aici.
Dupa descarcarea kitului, porniti instalarea si apasati Next pina la final.

Dupa terminarea instalarii, programul este lansat automat si este pregatit de utilizare.
Pentru a incepe defragmentarea, selectati partitiile pe care doriti sa le defragmentati (in exemplul nostru C:\), apoi apasati butonul Start.

In functie de puterea calculatorului, marimea partitiilor selectate si gradul de fragmentare al fisierelor, operatiunea de defragmentare poate sa dureze intre 10 minute si 2-3 ore.

La final, este prezentat un scurt sumar al operatiunii de defragmentare. Pur si simplu apasati butonul Close, pentru a inchide fereastra.

4 comments:

avatare funny spunea...

Sunt fan majorgeeks. Baietii aia stiu despre ce e vorba si cred ca am sa incerc acest programel, daca zici ca e recomandat de ei.

Boxe spunea...

Nu stiu ce softuri au testat cei de la majorgeeks. Personal folosesc OODefrag produs de o firma germana. Mi se pare foarte de incredere. I folosesc de cativa ani. O sa incerc sa utilizez pentru unul din PC-uri si aceasta recomandare. Daca majorgeeks sustine ca IObit SmartDefrag este cel mai bun inseamna ca este foarte posibil sa aiba dreptate. Trebuie sa testez !

Boilere electrice spunea...

Nu mi-am defragmentat hard-ul niciodata si cred ca din cauza asta se mai blocheaza uneori sper ca programul asta sa fie bun.

Cosuri de fum inox spunea...

Un articol foarte util, chiar am unele probleme, uneori se mai blocheaza. O sa incerc sa folosesc acest program care cred ca va rezolva problema.