Cum se fac bani pe net, ca blogger




Multi se apuca sa-si faca blog din dorinta de a scoate ceva bani din asta. Trebuie sa marturisesc faptul ca, partial, si eu am avut aceleasi motive cind am pornit acest blog. Mai era si faptul ca vroiam sa impartasesc "vastele" mele cunostinte, dar, pina la urma, trebuie sa am si eu un profit din asta.
Avind in vedere explozia de blog-uri in limba romana, au inceput sa apara si la noi diverse servicii specializate pentru reclama online folosind aceste blog-uri.
Un astfel de serviciu, nou si interesant, este BANI PE POST, prezentat in continuare.
Desi este relativ nou, site-ul este bine pus la punct, beneficiind de legatura securizata (SSL), pentru o buna protectie a datelor.
Ca orice serviciu de acest gen, are doua parti: una pentru advertiseri, cei ce vor sa-si publice reclamele si sa-si faca produsele cunoscute; si una pentru bloggeri, cei ce vor scrie articole despre aceste produse.
O mica nelamurire a mea este procentul ce ii revine bloggerului, din suma incasata pentru un articol. Dar asta se va vedea dupa ce incep sa curga comenzile, cit mai repede, sper!
Eu am aflat despre acest serviciu, cum sa fac bani pe net, folosind blog-ul, de la Overdeath.

8 comments:

Satirikon spunea...

Gasisem si eu treaba asta cu bani pe post undeva si am crezut ca e o vrajeala, dar vad ca din ce in ce mai multa lume apeleaza la ea.
Probabil e adevarata. Acum mi-ai dat si mie noi idei de castig :)
Succes

Ciupanezul spunea...

Tu cat ai castigat din treaba asta?

queensoft spunea...

Pai, pina acum, in jur de ZERO EURO!!! Este abia la inceput site-ul. Chiar zilele trecute am vazut clasamentul pe luna trecuta al unui site asemanator (vezi ca este in partea dreapta a paginii): locul 1 = 2 euro, locul 2 = 1 euro !!
Oricum, de stricat nu are ce sa strice.

AX spunea...

Orice idee de a face bani cu blogul e bine venita. Se aduna de la adsense, de la banipepost, care abia acum am aflat de el (eu cam atatea stiu ca nu am mult de cand sunt in domeniul asta.Ideea e ca se aduna
Oricum am sa-l incerc si eu, vorba ta "de stricat nu are ce sa strice"

Unknown spunea...

bani pe blog :( sunt care castiga... altii care pierd timpul... reclamele cred eu (desi am vreo 4 :D ) strica ideea de blog. dar daca merge nu am nimic impotriva!

queensoft spunea...

Faza e ca si eu (sau alti bloggeri, in general) si site-urile de genul BPP/hora blogs sintem la inceput.
Adsense, pe de alta parte, e un serviciu vechi, bine implementat, functional aproape perfect.
Cu adsense - se cistiga putin.
Cu "reclama prin post-uri" - ZERO, deocamdata.

Mihai spunea...

nu cred ca merge faza, am mai gasit 3 siteuri dar ii aiureala , mai bine folosesti adsense sau text ads sau yahoo ads sau emag :D

queensoft spunea...

Asa e, nu prea merge!