Cum sa descarci orice video de pe net (2)




Continuam astazi tutorialul despre cum sa descarci video de pe Internet, inceput aici.
Astazi voi prezenta un alt program comercial, pe care l-am folosit chiar zilele trecute, cind a trebuit sa descarc un film in format WMV.
Programul se numeste RipTiger.
Programul poate sa downloadeze orice video, dar si audio: Flash Video (HTTP si RTMP), Windows Media (HTTP, MMS si RTSP), Real Audio si Real Video (HTTP si RTSP), MPEG, QuickTime, Streaming MP3 (Shoutcast).

Pagina oficiala a programul este www.riptiger.com.
Puteti sa descarcati o versiunea de proba de aici.
Dupa descarcare, instalati programul folosind optiunile standard, apaati Next pina la finalizare.

Imediat dupa lansarea programului, vor aparea citeva mesaje de avertizare, pur si simplu apasati butonul No.

Apoi, programul este pregatit pentru descarcare automata.
Tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati pagina unde se gaseste un fisier video, folosind browserul dumneavoastra obisnuit. Programul va detecta automat formatele video si va incepe descarcarea.

In mod normal, programul va descarca fisierele in folderul My Documents\My Videos\RipTiger.
Pentru a modifica acest folder, apasati butonul Settings si modificati folderul folosind butonul ... din partea dreapta.

Observatii:
- programul, ca si altele de gen, nu poate sa descarce absolut orice fisier video de pe orice site;
- uneori, la anumite fisiere/site-uri, programul va descarca fisierul in timp. Adica, dupa cum vedeti mai sus, in imaginea exemplu, filmul dureaza 1h:38m si descarcarea dureaza tot 1h:38m. Intre timp, puteti sa inchideti pagina respectiva, programul va descarca in continuare.
- dupa ce termina de descarcat un fisier, uneori, programul va incerca sa converteasca formatul video. Puteti sa-l lasati sa termine conversia sau puteti anula operatiunea respectiva.
- dupa cum scrie si pe pagina oficiala, programul nu poate sa functioneze corect daca accesati Internetul prin intermediul unui server proxy.

2 comments:

queensoft spunea...

1. Ai facut spam. Puteai sa-mi trimiti mail, ai adresa la pagina de profil, dar si pe fiecare pagina.
2. NU, nu sint de acord. Nici macar nu am citit pagina aceea. Dar simpla idee "anti gay-fest" mi se pare complet absurda.
3. Nu te apuca sa mai trimiti spam/injuraturi, vor fi sterse rapid. Sa ai o zi buna!

Anonim spunea...

eu folosesc aTube catcher e super bun programul shi se coboara cam orice de pe toate siteurile shi in orice format.bafta!