Recuperare fisiere (6) - recuperare CD/DVD cu probleme




Programul gratuit prezentat astazi - Abyssal Recovery - va poate ajuta la recuperarea de fisiere de pe discuri CD/DVD defecte, zgiriiate sau cu alte probleme fizice.
Programul vine in completarea unei intregi serii despre recuperarea fisierelor sterse sau de pe medii defecte, pe care puteti sa le gasiti aici.

Pagina oficiala a programului Abyssal Recovery este aceasta.
Puteti sa descarcati programul chiar de pe pagina oficiala (accesind butonul Download) sau direct de aici.
Dupa descarcare, instalati programul, apasind Next pina la final.

Dupa terminarea instalarii, programul este lansat automat.
Primul pas este sa selectati sursa fisierelor, adica unitatea CD/DVD, cum este aratat in imaginea de mai jos.

In continuare, va este prezentata lista de foldere si fisiere de pe disc. Bifati acele foldere/fisiere pe care doriti sa le recuperati, apoi apasati butonul Next.

La pasul urmator, trebuie sa alegeti folderul destinatie, unde vreti sa fie copiate fisierele recuperate, ca in imaginea de mai jos.

Este prezentata o lista cu fisierele de recuperat. Pentru a incepe operatiunea, apasati butonul Copy, apoi confirmati pe OK.

In timpul recuperarii, programul prezinta un sumar al operatiunii.
In functie de marimea totala a fisierelor de recuperat si de gradul de uzura al discului operatiunea poate sa dureze citeva zeci de minute.

La finalul operatiunii de recuperare este prezentat un scurt mesaj de confirmare.

Atentie: chiar daca au fost recuperate fisierele, nu este garantat ca ele au fost recuperate 100% corect. Daca apar probleme la deschiderea fisierelor, aceste nu se pot repara. In cel mai bun caz, puteti incerca un alt program de recuperare.