Zemana AntiLogger - cel mai bun program anti-keylogger




Un keylogger este un program care inregistreaza tasteleapsate pe un calculator.
Cele mai avansate pot sa ruleze ascunse, pot sa inregistreze si imagini de pe ecran (screenshot), pot sa trimita inregistrarile (log-urile) la o adresa de email.
Acest tip de programe (keylogger) pot fi folosite atit in scopuri bune (pentru supravegherea unui copil, de exemplu), cit si in scopuri rautacioase (spionarea iubitei sau altei victime).
Din fericire, exista o solutie la indemina - Zemana AntiLogger - cel mai bun program anti-keylogger, conform site-ului site-ul TopTenREVIEWS.

Pagina oficiala a programului este aceasta.
Puteti sa descarcati o versiune de proba (trial) direct de aici sau de aici (apasati pe butonul albastru Fully Functional 15-day Trial).
Versiunea demo este perfect si complet functionala timp de 15 zile in mod gratuit.
Dupa descarcare, instalati programul folosind optiunile implicite, apasind Next pina la final.
La terminarea instalarii, trebuie sa restartati calculatorul, altfel programul nu functioneaza corect.

Dupa restart, programul este lansat si configurat automat. In mod normal, nu este nevoie sa modificati nici o optiune a programului, acesta functionind in mod optim cu setarile standard.
Puteti accesa fereastra principala prin efectuarea unui dublu click pe icoana din tray (jos, in colt, linga ceas).

Programul scaneaza toate programele lansate si actiunile in timp real si prezinta o avertizare imediat ce detecteaza ceva suspect.
Informatii afisate includ urmatoarele:
- Application - numele aplicatiei executat
- Component - numele fisierului executat
- Company - compania producatoare. Uneori, acest nume poate fi modificat si nu este cel original. Aceasta informatie este imposibil de verificat 100% corect (Unable to verify).
- Activity - tipul de activitate detectat. In exemplele de mai jos acestea sint Registry Access (programul face modificai in registry) si KeyLogger (programul inregistreaza tastele).
Daca aveti in credere in programul respectiv, apasati butonul Allow (permite rularea si functionarea programului).
Daca nu aveti in credere in program (l-ati primit pe mail sau messenger de la o sursa posibil virusata sau rau intentionata, l-ati descarcat de pe Internet de pe un site de slaba incredere), apasati butonul Block pentru a bloca programul.

1 comments:

Anonim spunea...

daca nu avem programul asta pe computer, ne intra toti hackerii in conturi?? nu exista vreun antivirus, firewall, antispy, ceva de genul care sa ne apare?? Eu nu bag multe softuri ca-mi merge incet computerul!!