Cum sa tai o bucata de melodie (3)




Deja am prezentat doua programe gratuite cu care puteti extrage o portiune de melodie (Free MP3 WMA Cutter si Wave MP3 Editor LT).
Astazi voi prezenta unsite unde puteti face exact acelasi lucru - sa taiati o bucata de melodie, fara sa instalati absolut nici un program sau plugin.
Site-ul functioneaza foarte usor si rapid, nici macar nu este nevoie sa trimiteti fisierul (uploadati), deci operatiunile sint extrem de rapide.

Adresa site-ului este www.CutMP3.net.
Primul pas este sa incarcati melodia, folosind butonul Open MP3, selectati melodia si apasati butonul Open.

In citeva secunde melodia este scanata si afisata pe ecran in forma grafica.
Puteti sa navigati in melodie folosind cursorul din partea de sus.
Puteti sa ascultati melodia folosind butoanele de jos (Play, Pause, Stop).

Pentru a selecta o portiune de melodie, folositi cele doua marcaje din partea de jos. In mod implicit, dupa deschiderea melodiei, aceasta este selectata complet - cele doua marcaje sint la marginile din stinga, respectiv dreapta.

Dupa ce ati selectat portiunea dorita, apasati butonul Cut, introduceti numele noului fisier si apasati butonul Save.
Atentie: dupa numele fisierului salvat, trebuie sa introduceti extensia .mp3 (de exemplu: BUCATA1.mp3), deoarece programul nu o adauga automat si veti avea un fisier fara extensie, care nu va fi recunoscut de Windows sau de playerul audio.

Puteti sa repetati operatiunea de mia sus, de selectare, apoi salvare, ori de cite ori doriti, pentru a extrage una sau mai multe portiuni dintr-o melodie.

1 comments:

patuturi spunea...

OOO! De cand astept tutorialul asta! In sfarsit pot sa-mi pun ce vreau eu pe mobil! Yuhu. Multumesc!